United States
Canada
Australia
Netherlands

Medische Dossiers Scannen en Samenvatten

Wist u dat minder dan 25%* van alle EPD implementaties een effectieve strategie hebben voor het managen van de overstap van papier naar digitaal?

Dit resulteert in hogere kosten, vertragingen bij de implementatie en uitvoer van het project plan en minder tevreden EPD gebruikers.

Als uw organisatie voor de uitdaging staat om een EPD te implementeren, kan TAB u helpen.

We begrijpen dat medische dossiers complexer zijn dan de meeste andere dossiers, en dat de meeste organisaties niet de middelen in huis hebben om de implementatie te realiseren terwijl dezelfde service als voorheen wordt geleverd die men van de afdeling verwacht.

Ziekenhuizen en overige zorginstellingen hebben behoefte aan een gestroomlijnd en kosten-effectief proces bij het omzetten van hun papieren dossiers naar digitale vorm

Dus of u nu al begonnen bent met de implementatie van het EPD of nog in de ontwikkelingsfase zit, TAB kan u helpen bij het bereiken van de optimale workflow.

Wat bieden we aan

 • Samenvatten. Zet de belangrijkste medische informatie direct in het EPD voor actief gebruik.
 • Project Management. Voorziet in kennis en ervaring om de implementatie van het EPD zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Back Scanning. De door ons voorbewerkte en gescande dossiers voorzien van de juiste metadata voor directe import in het EPD.
 • Scan-On-Demand. In geval van spoed: snelle toegankelijkheid tot uw medische gegevens gedurende het scanproces (van 1 uur tot dezelfde dag, afhankelijk van uw afspraken met TAB).
 • EPD Import. Voor bijna elk EPD kunnen we een importscript schrijven voor de gescande documenten om de integratie te vergemakkelijken en het proces te stroomlijnen.
 • In Eigen Beheer Digitaliseren. Met optimale gebruikmaking van uw eigen mensen en middelen en onze projectleiding aan uw planning voor de overstap naar digitaal werken voldoen.

Voor meer informatie over het scannen of samenvatten van uw medische dossiers, bel 020-6975333 of vul het contactformulier in.

*statistiek van de “Medical Group Management Association”

 • Neem contact op

  Wilt u meer weten?
  Bel of mail ons dan
  geheel vrijblijvend.