United States
Canada
Australia
Netherlands

Twinfile Roterende Dossierkasten

Custom Office Filing Cabinets

TAB’s Twinfile™ roterende dossierkasten zijn ontworpen met een draaiend mechanisme. Ze bieden tweezijdig toegang tot de inhoud en zijn afsluitbaar. Een opgeruimde aanblik ontstaat door de kast een kwartslag te draaien. Twinfile is de ideale oplossing voor kantooromgevingen die vanwege de beperkte ruimte om maximale flexibiliteit vragen.

Optimaal ruimtegebruik 

Twinfile kasten dragen bij aan een betere benutting van uw beperkte kantoorruimte. Vaak wordt er voor Twinfile kasten gekozen om als scheiding tussen aangrenzende werkplekken te dienen met een gedeelde opbergfunctie. Vanzelfsprekend kunnen de kasten ook tegen de muur geplaatst worden. Door de hoogte optimaal te benutten kan er wel tot 40% meer opgeborgen worden ten opzichte van de standaard ladekasten.

Ontworpen voor efficiency

Twinfile kasten zijn verkrijgbaar met een flexibele inrichting afhankelijk van uw specifieke eisen en wensen. Secties kunnen ingericht worden met planken voor standaard dossiermappen met kleurcodering, afsluitbare lades, opslag voor overige media (zoals cd-roms), of met uittrekbare frames voor hangmappen.

Producteigenschappen

 • Rotaterende binnenkant voor tweezijdige toegankelijkheid
 • Afsluitbaar
 • Verkrijgbaar in zes hoogtes
 • Flexibele inrichting

Wilt u meer weten over de Twinfile™ kasten? Neem contact op met onze salesafdeling of vul het contactformulier in.

 • Neem contact op

  Wilt u meer weten?
  Bel of mail ons dan
  geheel vrijblijvend.