United States
Canada
Australia
Netherlands

TAB Recordmanagement en Dossier Label Software

Voldoen aan wet- en regelgeving, rechtzaken en digitale informatie zijn slechts enkele factoren die ertoe bijdragen dat organisaties kijken naar recordmanagement software.

De sleutel tot de juiste software oplossing voor uw organisatie is het begrijpen dat recordmanagement (RM) software slechts een deel van de oplossing is. Enkel het kopen en installeren van labelsoftware is niet voldoende, maar wanneer het deel uitmaakt van een compleet recordmanagementprogramma kan het u helpen bij het voldoen aan wet- en regelgeving en nog veel meer.

 • tabquik_125

  TABQUIK Labeling Software

  Heeft u ook zo'n hekel aan het maken van ruiterstroken voor uw dossiers? TABQUIK® dossierlabel software stelt u in staat om snel en eenvoudig kleurgecodeerde labels te produceren direct vanuit uw eigen computer.

  Lees meer hierover op www.tabquik.com.
  Lees verder
 • dv2197003

  TAB FusionRMS Records Management Software Suite

  TAB FusionRMS omvat een complete range van software oplossingen van het volgen van fysieke dossiers tot geavanceerde scanoplossingen. De software is geschikt voor het beheren van de complete workflow van zowel fysieke als digitale dossiers waarbij de veiligheid van de informatie voorop staat.

  Klik hier voor de video met het complete overzicht van onze FusionRMS software oplossingen.

  Lees verder
 • Neem contact op

  Wilt u meer weten?
  Bel of mail ons dan
  geheel vrijblijvend.