United States
Canada
Australia
Netherlands

Verrijdbare Stellingen

Kantoorruimte is waardevol en kostbaar. Daarom is het efficiënt gebruiken van de ruimte cruciaal. TAB levert een flexibel in te richten verrijdbaar archiefsysteem dat voldoet aan uw specifieke archiveringsbehoeften.

Onze systemen zijn verkrijgbaar als mechanisch of elektrisch systeem. De keuze hierin is mede afhankelijk van het type en gewicht van het te archiveren materiaal. Er worden stellingen gemonteerd op verrijdbare karren zodat de opslagcapaciteit meer dan verdubbeld kan worden of om ervoor te zorgen dat er ruimte vrijkomt voor ander gebruik.

TAB’s verrijdbare stellingen leveren een ruimtewinst op van 339%

 

Traditionele ladekasten:

Kast met 4 lades
Strekkende meters: 13,51 m1
Strekkende meters / m2 :  45,49

 

Verrijdbaar systeem

Kast met flexibele inrichting
Strekkende meters: 59,25m1
Strekkende meters / m2 : 199,49

Maak beter gebruik van uw ruimte
Verrijdbare archiefsystemen bieden de hoogst mogelijke dichtheid voor het opslaan van dossiers of andere media. De opslagcapaciteit wordt gemaximaliseerd doordat er zo min mogelijk gangpaden gecreëerd worden. Een gangpad wordt alleen geopend waar u moet zijn door eenvoudig hele rijen stellingen te verplaatsen.

Snelle toegang en terugvinden van informatie
Een verrijdbaar systeem biedt u de mogelijkheid om uw dossiers en andere media binnen uw eigen kantooromgeving zo efficiënt mogelijk op te bergen. Hierdoor is het verplaatsen van dossiers naar de externe opslag minder snel noodzakelijk. Tevens vergroot u de productiviteit van uw medewerkers terwijl de tijd die nodig is om te archiveren afneemt.

Wilt u meer weten over verrijdbare stellingen? Neem dan contact op met onze salesafdeling of vul het contactformulier in.

  • Neem contact op

    Wilt u meer weten?
    Bel of mail ons dan
    geheel vrijblijvend.