United States
Canada
Australia
Netherlands

Compacte stellingen

Efficiency is de sleutel om kosten van kantoorruimte in de hand te houden. TAB laat u zien hoe u uw archiefruimte zo optimaal mogelijk kunt inrichten met compacte kantoorstellingen. Onze archiefexperts kunnen u helpen om het gebruik van de ruimte te optimaliseren, terwijl de dossiers wel direct toegankelijk zijn.

TAB’s open stellingen zijn ontwikkeld voor compact, maar zeer dynamisch archiefgebruik. Ze bieden directe toegankelijkheid voor grote aantallen dossiers op een beperkte ruimte.

TAB’s flexibele, modulaire open stellingkasten optimaliseren de beschikbare ruimte terwijl het tegelijkertijd makkelijker wordt om dossiers op te bergen, op te zoeken en te verplaatsen.

TAB’s statische stellingen leveren een ruimtewinst op van 140%

 

Traditionele ladekasten:

 

 

Kast met 4 lades
Strekkende meters: 13,51 m1
Strekkende meters / m2 :  45,49

 

Statische Stellingen:

 

 

7-hoog staand lateraal opbergen
Strekkende meters: 24,57 m1
Strekkende meters / m2 :  82,73

 • usf_125

  Unit Spacefinder Open Lateral File Storage

  TAB's Unit Spacefinder is eenvoudig uit te breiden, compact, maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en is geschikt voor het opbergen van kleurgecodeerde dossiermappen. Deze stelling is zeer duurzaam en geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Lees verder
 • 4post_125

  Statische Stellingen

  TAB's Statische Stellingen - een betaalbare oplossing voor uw kerndocumenten.

  De kasten zijn zeer duurzaam, makkelijk toegankelijk, compact en zijn geschikt voor het opbergen van dossiers, ordners, dozen of wat u ook maar wilt.
  Lees verder
 • Neem contact op

  Wilt u meer weten?
  Bel of mail ons dan
  geheel vrijblijvend.